index

Numrat kontaktues:

+38344128770

+355673835770

+491732917343

Nisja nga Kosova

Linja e parë: Via Kroaci: Kosove-Shqiperi-Mali I Zi-Kroaci-Slloveni-Austri-Gjermani

Linja e dytë: Via Serbia: Gjermani-Austri-Slloveni-Kroaci-Serbi-Kosove

Dita e nisjes: E hënë, mërkurë, premte dhe shtunë

Nisja nga Shqipëria

Linja e parë:Via Mali I Zi: Shqiperi-Mali I Zi-Kroaci-Slloveni-Austri-Gjermani

Linja e dytë: Via Serbia: -Shqiperi -Kosove –Serbi- Kroaci-Slloveni-Austri-Gjermani

Dita e nisjes: E hënë, mërkurë, premte dhe shtunë

Nisja nga Gjermania

Linja e parë:Ditët e nisjes: E hënë, E mërkurë, e premte dhe e shtunë


Linja e dytë: Ditët e nisjes: E mërkurë e shtunë

Lista e orareve

Klikoni në qytetin përkatës për të parë detajet e udhëtimit

Klikoni ne menun (dritaren) me posht per te pare listen e qyteteve!

Ora Qyteti Stacioni Dita
23:00 Hamburg Hauptbahnhof E hene, merkure, premte dhe shtune
01:30 HANNOVER Hauptbahnhof E hene, merkure, premte dhe shtune
03:00 DORTMUND Hauptbahnhof E hene, merkure, premte dhe shtune
03:30 ESSEN Hauptbahnhof E hene, merkure, premte dhe shtune
05:00 DUSSELDORF Hbf Worringer Platz E hene, merkure, premte dhe shtune
06:00 KOLN Aeroport Bus Terminal 2 E hene, merkure, premte dhe shtune
06:30 MONTABAUER ICE Bahnhof(P+R) E hene, merkure, premte dhe shtune
07:30 FRANKFURT Hbf Pforzheimer str Bus Bahnhof E hene, merkure, premte dhe shtune
10:00 MANHEIM Hauptbahnhof E hene, merkure, premte dhe shtune
11:00 HEILBRONN ZOB Bahnhofstrase E hene, merkure, premte dhe shtune
12:30 STUTTGART Aeroport SAB Busterminal E hene, merkure, premte dhe shtune
13:30 ULM Bofingen Eberhardt Finck str E hene, merkure, premte dhe shtune
15:00 AUGSBURG Fernbushaltestelle Biberbachstrase E hene, merkure, premte dhe shtune
16:30 MUNCHEN Hackebrucke E hene, merkure, premte dhe shtune
17:30 ROSENHEIM Samerberg Süd, 83101 Rohrdorf E hene, merkure, premte dhe shtune
18:00 BERNAU Shell, Theodor-sanne Straße 1 E hene, merkure, premte dhe shtune
19:00 SALZBURG Shell, MC Donalds, te Kufiri E hene, merkure, premte dhe shtune
04:00 BREMEN Hauptbahnhof E merkure dhe e shtune
06:00 OSNABRUCK Hauptbahnhof E merkure dhe e shtune
08:00 BIELEFELD Brackwede Bahnhof E merkure dhe e shtune
09:00 PADERBORN Monkeloh. BAB 33 E merkure dhe e shtune
09:30 KASSEL Wilhemshohe ICE Bahnhof E merkure dhe e shtune
12:00 SCHWEINFURT Hauptbahnhof E merkure dhe e shtune
13:30 ERLANGEN Tenelohe E merkure dhe e shtune
14:30 NURNBERG Hauptbahnhof E merkure dhe e shtune
15:30 REGENSBURG Hauptbahnhof E merkure dhe e shtune
16:30 DEGGENDORF Hauptbahnhof E merkure dhe e shtune
17:00 PASSAU Hauptbahnhof E merkure dhe e shtune